Fransız Kırmızı Şarap - Baron Maxime Pinot Noir
Şarap Üretimi
Pinot Noir, hasat döneminin başında toplanan erken olgunlaşan bir üzüm çeşididir.
Şarap mahzeninde, saplarından ayrılan üzümler, rengin çıkarılmasını destekleyen sıcak ön-fermantasyon macerasyonuna tabi tutulur. Bunu, tüm birincil ve ikincil aromaların tazeliğini korumak için kontrollü düşük sıcaklıkta (18-24°C arasında) bir fermantasyon takip eder.
Şaraplar, şişelenmeden önce birkaç ay boyunca ayrı ayrı tanklarda olgunlaştırılır.
Tadım
Frambuaz ve kiraz aromalarına sahip, taze ve zarif bir Pinot Noir.
Ağızda, yumuşak ve hafif taninler ortaya çıkar. Pikniğinizin, bir dana milanesi, bir tavuk yemeği veya kirazlı ve çikolatalı bir kekin ideal eşlikçisi olacaktır.
İdeal olarak 12°C-14°C'de servis edilmelidir.